Lastnosti vročih kopeli

 
Pred nakupom vroče kopeli je potrebno vedeti, kaj jo razlikuje od drugih. Glede na značilnosti, so vse Aquavia kadi vodilne v kategoriji masažnih kadi. To je naša zahteva in hkrati obramba pred konkurenco na hidromasažnem trgu. Želimo si, da so vse naše, tako hidromasažne kadi kot vroče kadi in plavalni bazeni ekskluzivni.

To poglavje predstavlja vse funkcije povezane z Aquavia kadmi in plavalnimi bazeni. 
 

Inženiring in proizvodnja

Kovinski okvir
Robusten kovinski okvir, ki podaljša življenjsko dobo kadi

To je eden od ključev za trajnost naših kadi. Kovinski okvir podpira celotno težo vroče kadi, obdelan je proti keroziji, je robusten in preprečuje kakršnekoli deformacije. Preizkusili smo ga v vlažnih okoljih in okoljih z ekstremnimi temperaturami, vse preizkuse je uspešno prestal, zato lahko z zagotovostjo trdimo da je trajen in je lahko nameščen na prostem.
 

Wifi zaslon na dotik

Popoln nadzor nad vročo kopeljo kjerkoli in kadarkoli
Predstavljajte si, da lahko nadzorujete svojo kopel preko mobilnega telefona kar iz službe ali pa na poti domov, tako da je vse nared ko pridete. To je sedaj mogoče, zahvaljujoč zaslonom na dotik Wi-Fi ter tehnologiji daljinskega upravljanja in programiranja, ki sta bila dodana sistemu BALBOA® na vseh naših vročih kadeh.
 

Prostorski zvok Bluetooth

Močan sistem za porstorski zvok, ki ga upravljate z mobilnim telefonom
Zahvaljujoč brezžičnemu zvočnemu sistemu, ki je na daljavo povezan z vašo mobilno napravo prek aplikacije Bluetooth, vam omogoča, da poslušate glasbo po svojem okusu medtem ko se sproščate v vroči kopeli. Zvočni sistem Surround Bluetooth, ki je opremljen s štirimi zvočniku in subwooferjem, vam omogoča, da se z mobilnim telefonom, tabličnim računalnikom ali katerokoli drugo napravo z Bluetoothom povežete s kadjo in preprosto uživate v zvoku najvišje kakovosti. 

Narejeno v Evropi

Načrtujemo in izdelujemo lastne vroče kadi z evropsko prefinjenostjo
Podjetje Aquavia Spa se v  70 kilometrov oddaljenem kraju Cerveri ukvarja s proizvodnjo hidromasažnih kadi, vročih kadi in plavalnih bazenov ter njihovih komponent. S tem smo postali vodilni evropski proizvajalec v hidromasažnem sektorju ter si pridobili najvišje certifikate kakovosti (ISO 9001 in oznaka CE). 

 

Oblika

Barcelona Design
Inovativno oblikovanje, kreativni inženiring

Barcelona je eno izmed vodilnih oblikovalskih mest na svetu. Zaradi svoje svetovljanske in ustvarjalne narave je postala središče inovacij v Evropi. 

Pure Line Lighting
Svetlobni trak, ki spremeni vse

Pure Line Lighting spreminja videz vroče kopeli in s tem estetiko celotnega prostora, v katerem je kopel postavljena. Gre za polikromatski LED sistem razsvetljave vzdolž zunanjega traku nekaterih vročih kadi v ekskluzivnih in premium linijah. 

Woodermax
Omare z vročo kadjo brez vidnih vijakov

Woodermax je elegantna in ekskluzivna omara z vročo kadjoAquavia Spa, s sistemom za pritrjevanje trakov, ki popolnoma zakrijejo vijake in omari s kadjo dajejo edinstven videz. 
Spletko