O AQUAVIA SPA

Aquavia Spa: vodilni proizvajalci masažnih in plavalnih bazenov v Evropi
Izdelava v Barceloni, stalne inovacije ter popolna garancija na kakovost so trije temelji Aquavia Spa, proizvajalca masažnih bazenov s 30-letnimi izkušnjami in znanjem.

V podjetju se zavedamo kako pomembna je tradicija, zato bomo s proizvodnjo lastnih masažnih in plavalnih bazenov nadaljevali in tako spodbujali globalni trend offshoringa.
S popolno konceptualizacijo, načrtovanjem, izdelavo, testiranjem in trženjem naših bazenov, lahko izdelamo popolnoma prilagojena naročila v manj kot treh tednih. To nam uspeva na podlagi strogega načrtovanja (na podlagi LEAN procesov) ter zaradi visokokvalificiranih in izkušenih strokovnjakov. 
Aquavia Spa proizvaja masažne bazene tako za zasebno kot tudi za javno rabo ter plavalne bazene za katerokoli vrsto ali intenzivnost uporabe. Vsa proizvodnja je osredotočena na ekskluzivnost in kvaliteto. Letno, v svoji  sodobni tovarni, ki meri preko 5000 m2 , proizvedemo več kot 2000 masažnih bazenov, katere prodamo v 40 državah po Evropi, Aziji in Afriki.
 

Stalne inovacije, nadzor in natančnost pri oblikovanju, osredotočenost na uporabniško izkušnjo

Aquavia Spa masažni in plavalni bazeni so zasnovani in izdelani izključno v Barceloni ter so vodilni na področju kakovosti, funkcionalnosti in tehnične zanesljivosti.
Popoln nadzor: sodoben dizajn, skrbno izbrani materiali, učinkovitost in ergonomija ter kontrola kakovosti se izvaja vsakodnevno v vseh fazah proizvodnega procesa. Posledično je vsak masažni bazen izdelan v podjetju Aquavia Spa ekskluziven in najvišje kakovosti.
Naši masažni bazeni vsebujejo tudi najnovejšo in najnaprednejšo tehnologijo, ki je preprosta za uporabo. Vedno dajemo v ospredje našega uporabnika, njegove želje in potrebe ter temu primerno prilagodimo ves razvoj naših masažnih in plavalnih bazenov. Osredotočenost na uporabnika skupaj z maksimalno produktivnostjo, ki temelji na LEAN procesih, nas naredi bolj konkurenčne znotraj hidromasažnega trga. 
 

Oblika za življenje z nasmehom

Aquavia Spa se osredotoča na oblikovanje vsake vroče kopeli na dva načina: 
- interno, na ergonomski in terapevtski ravni, s čimer zagotovimo, da uporabnik s celotnim telesom izkoristi optimalno masažo in dobro počutje,
- zunanje, z estetskega vidika, da naše kadi postanejo poseben element prostora, v katerem se nahajajo. 
Sreča ni le v tem, da imate doma masažni bazen, vendar vas bazen z vsemi svojimi lastnostmi in pozitivnimi učinki na vaše telo zagotovo osreči.
 
Spletko