In-ground Fitness

Izboljšana različica plavalnega bazena Fitness

Fitness je najbolj kompakten plavalni bazen na trgu. Pravimo, da je to model plavalnega bazena all-in-one. Cenjen je zaradi svoje vsestranskosti. In-ground je različica plavalnega bazena, katerega se lahko brez njegove omarice vgradi v tla na vašem vrtu. Je 2 metra dolg bazen, ki vam nudi izvajanje različnih aktivnosti, kot so vodna vadba ter plavanje ali hoja proti toku. Tok ustvarjajo štirje močni vodni curki. Poleg njih In-ground Fitness vsebuje tudi dve nerjaveči palici za podporo pri vodnih vadbah ter popolnoma opremljen ležalnik in dva sedeža, ki vam omogočajo hidromasažo.

Plavalni bazen z neskončnimi možnostmi

Možnosti za maksimalno izkoriščenost vašega plavalnega bazena so neskončne, kar pa velja tudi za bazen In-ground Fitness, kateri vsebuje kombinirano hidromasažno kad, mini bazen in prostor za šport. Standardnemu modelu lahko dodate fitnes še:
  • Opornik za plavanje: ta dodatna oprema se enostavno namesti na stranico plavalnega bazena, uporabniku pa omogoča udobno plavanje, brez skrbi, da bi se zadeval ob rob bazena.
  • Elastični trakovi za različne vaje za fitnes in vodno telovadbo. V plavalni bazen se namestijo s pomočjo palic iz nerjavečega jekla,  mogoče jim je nastavljati različne položaje.  
  • Vesla: odlična vadba za krepitev zgornjega dela trupa. Sestavljen je iz dveh elastičnih trakov, ki sta nameščena na stene plavalnega bazena. Veslanje se izvaja iz sedečega položaja. 
Standardna različica Fitnessa vključuje številne ekskluzivne funkcije, ki so jih zasnovali v Aquavia Spa. Ena izmed njih je sistem za kromoterapijo Color Sense s petimi podvodnimi LED reflektorji, ki vam omogočajo izbiro fiksnih ali utripajočih barv ter barvnih zaporedij. Kromoterapijo je mogoče izboljšati s prostorskim zvokom Surround Bluetooth s 4 vrhunskimi zvočniki in subwooferjem, ki se upravlja z mobilno napravo prek povezave Bluetooth. Vsebuje tudi sistem za filtriranje vode, ki je zaščiten s protikorozijsko kovinsko strukturo. Ultrazvočna tiha črpalka pa preko ultravijolične svetlobe skrbi za dezinfekcijo vode. Zaradi nje je voda vedno kristalno čista.
 
 
Spletko