Fitness

Vsestranski plavalni bazen

Fitness je najbolj kompakten plavalni bazen na trgu. Pravimo, da je to model all-in-one, ki je cenjen zaradi svoje vsestranskosti. Je bazen, ki je razmeroma majhen (400 x 230 cm), vendar še vedno dovolj prostoren, da ga lahko koristijo štiri osebe hkrati. Opremljen je s štirimi močnimi vodnimi curki, ki vam omogočajo neprekinjeno protitočno plavanje ali hojo proti njim. Ima dve nerjaveči roči za podporo pri izvajanju vodnih vadb, popolno opremljen ležalnik ter dva sedeža na katerima se lahko popolnoma sprostite in uživate v hidromasaži.
Neskončne možnosti uporabe Fitness plavalnega bazena
Možnosti za maksimalno izkoriščanje vašega plavalnega bazena so neskončne, kar velja tudi za model Fitness. Standardni različici tega plavalnega bazena lahko dodate fitnes paket, ki vsebuje:
  • Opornik za plavanje: ta dodatna oprema se enostavno namesti na stranico plavalnega bazena, uporabniku pa omogoča udobno plavanje, brez skrbi, da bi se zadeval ob rob bazena.
  • Elastični trakovi za različne vaje za fitnes in vodno telovadbo. V plavalni bazen se namestijo s pomočjo palic iz nerjavečega jekla,  mogoče jim je nastavljati različne položaje.  
  • Vesla: odlična vadba za krepitev zgornjega dela trupa. Sestavljen je iz dveh elastičnih trakov, ki sta nameščena na stene plavalnega bazena. Veslanje se izvaja iz sedečega položaja. 
Standardna različica Fitnessa vključuje številne ekskluzivne funkcije, ki so jih zasnovali v Aquavia Spa. Ena izmed njih je sistem za kromoterapijo Color Sense s petimi podvodnimi LED reflektorji, ki vam omogočajo izbiro fiksnih ali utripajočih barv ter barvnih zaporedij. Kromoterapijo je mogoče izboljšati s prostorskim zvokom Surround Bluetooth s 4 vrhunskimi zvočniki in subwooferjem, ki se upravlja z mobilno napravo prek povezave Bluetooth. Vsebuje tudi sistem za filtriranje vode, ki je zaščiten s protikorozijsko kovinsko strukturo. Ultrazvočna tiha črpalka pa preko ultravijolične svetlobe skrbi za dezinfekcijo vode. Zaradi nje je voda vedno kristalno čista.
Spletko