Compact

Prostoren in kompakten plavalni bazen

Compact je najbolj prostoren, vendar kompakten plavalni bazen na trgu. Meri 400 x 230 cm in ponuja veliko kopalno območje in sedež za popolno masažo. V njem lahko uživa celotna družina, vendar ne hkrati. Bazen je zaradi svoje velikosti krasen za otroke, pa tudi za odrasle, ki lahko v dvo-metrskem območju opravljajo vaje za fitness oz. vodno vadbo. Za masažo pa bo poskrbelo skupno kar 18 masažnih točk.
Torej, v tem bazenu je dovolj prostora za protitočno plavanje, za katero poskrbi 5 močnih vodnih curkov, ki vam omogočajo neprekinjeno plavanje ali hojo proti toku. Ima dve palici iz nerjavečega jekla za podporo pri vodnih vadbah ter popolnoma opremljen ležalnik na katerem se lahko sprostine ob vodni masaži.  

Compact ponuja številne možnosti

Možnosti za maksimalno izkoriščanje vašega plavalnega bazena so neskončne in to velja tudi za Compact. Standardni različici tega plavalnega bazena lahko dodate še:
  • Opornik za plavanje: ta dodatna oprema se enostavno namesti na stranico plavalnega bazena, uporabniku pa omogoča udobno plavanje, brez skrbi, da bi se zadeval ob rob bazena.
  • Elastični trakovi za različne vaje za fitnes in vodno telovadbo. V plavalni bazen se namestijo s pomočjo palic iz nerjavečega jekla,  mogoče jim je nastavljati različne položaje.  
 
Standardna različica Compact plavalnega bazena vključuje številne ekskluzivne funkcije, ki jih je razvila Aquavia Spa, kot je na primer kromoterapijski sistem Color Sense s petimi podvodnimi LED reflektorji, ki vam omogočajo, da izberete fiksne ali utripajoče barve ter barvne sekvence. Ta sistem je mogoče izboljšati tudi s prostorskim zvočnim sistemom Surround Bluetooth s 4 vrhunskimi zvočniki in subwooferjem, ki se upravlja z mobilno napravo prek povezave Bluetooth. Vsebuje tudi sistem za filtriranje vode, ki je zaščiten s protikorozijsko kovinsko strukturo. Ultrazvočna tiha črpalka pa preko ultravijolične svetlobe skrbi za dezinfekcijo vode. Zaradi nje je voda vedno kristalno čista.
Spletko