Amazon

Plavanje- več kot le sprostitev

Amazon je spektakularen plavalni bazen, ki združuje hidroterapijsko cono in bazen za 3 osebe.  Zasnovan je tako, da uporabnik plava proti toku, katerega ustvarja pet njegovih močnih turborekreativnih motorjev, samo moč toka pa si uporabnik izbere sam. v Amazonu lahko izvajate tudi posebne vaje, kot je hoja proti toku, v 1,38 m globoki vodi. Zaradi tega je ta bazen primeren tudi za vse fitness centre in telovadnice. Nakup tega plavalnega bazena je odlična izbira, saj tako vlagate v zabaven in  zdrav način življenja.
Plavalni bazen Amazon je izjemno zmogljiv zahvaljujoč visoko zmogljivi tehnični opremi, ki jo je razvila in izdelala Aquavia Spa. Njegova trojna hidromasažna črpalka zagotavlja maksimalno kakovost masaže na treh sedežnih mestih, od katerih je eden ergonomski ležalnik z udobnim vzglavnikom. Bazen vsebuje tudi 26 hidroterapijskih curkov, kateri vam zagotavljajo sprostitev, lajšanje bolečin v mišicah ali pripravo različnih mišičnih skupin za toniranje.

Popolna izbira za športnike  

Od vrhunskih športnikov do navdušencev in rekreativnih uporabnikov je plavalni bazen Amazon model s profesionalnimi funkcijami in visoko zmogljivostjo. Prednost tega plavalnega bazena je, da lahko sami prilagodite moč tokov proti katerim boste plavali ali hodili ali pa si bazen izpopolnete z napravami za vodno vadbo (aquafitness).
Za najzahtevnejše uporabnike, ki ne poznajo omejitev, ima ta plavalni bazen čudovito paleto hidromasažnih funkcij, ki dosežejo močno masažo skozi curke, ki vbrizgajo vodo iz trojne hidroterapijske črpalke. Nakup tega plavalnega bazena je odlična izbira za vse, ki jim zdravje in dobro počutje ter nasploh kakovost življenja veliko pomeni.  
Tako kot drugi plavani bazeni je tudi Amazon na voljo z vrhunskimi storitvami Aquavia Spa:
  • Vsebuje sistem Color Sense s petimi LED reflektorji in osvetljenimi pripomočki v različnih barvah, ki vam omogoča popolno kromoterapijo.
  • Sistem za dezinfekcijo vode s pomočjo ultravijolične svetlobe skrbi za kristalno čisto vodo, poleg tega pa preprečuje vonj po kloru in pordele oči zaradi draženja.
  • Sistem filtriranja Ultra Silent Pump.
  • Toplotna izolacija EcoSpa z možnostjo dodajanja nordijskega izolacijskega sistema za prihranek do 80% stroškov energije za vzdrževanje temperature vode v izredno mrzlih pogojih.
  • Prostorski zvok Bluetooth omogoča visokokakovosten prostorski zvok, ki ga upravljate preko vaše mobilne naprave.
Skratka, Amazon je izjemno prefinjen in vrhunski plavalni bazen. Zaslužiš si ga.
Spletko