Amazon In-ground

Zaužijte čarobne trenutke

Amazon In-ground je vgraden plavalni bazen zasnovan za športno uporabo v zasebnih domovih ali v telovadnicah, športnih klubih in hotelih. Amazon je spektakularen plavalni bazen, ki združuje hidroterapijsko cono za tri osebe in prostor za neprekinjeno protitočno plavanje ali hojo. To mu omogoča pet turboreaktivnih motorjev, katerim moč toka določate sami. V globino miri 1,38 m, tako da v njem brez težav lahko izvajate vodno vadbo. Nakup tega plavalnega bazena pomeni, da si želite vlagati v vaše zdravje in zabaven način življenja.
Plavalni bazen Amazon In-ground je izjemno zmogljiv. Ima visoko zmogljivo tehnično opremo, ki jo je razvila in izdelala Aquavia Spa. Ima trojno hidromasažno črpalko, katera zagotavlja maksimalno kakovost masaže na treh sedežnih mestih, od katerih je eden ergonomski ležalnik z udobnim vzglavnikom. Njegovih 26 hidroterapijskih curkov zagotavlja sprostitev, lajšanje bolečin v mišicah ali pripravo različnih mišičnih skupin za toniranje.

Vrhunske funkcije za športnike

Od vrhunskih športnikov do navdušencev in rekreativnih uporabnikov je plavalni bazen Amazon model s profesionalnimi funkcijami in visoko zmogljivostjo. Prednost tega plavalnega bazena je, da lahko sami prilagodite moč tokov proti katerim boste plavali ali hodili ali pa si bazen izpopolnite z napravami za vodno vadbo (aquafitness).
Za najzahtevnejše uporabnike, ki ne poznajo omejitev, ima ta plavalni bazen čudovito paleto hidromasažnih funkcij, ki dosežejo močno masažo skozi curke, ki vbrizgajo vodo iz trojne hidroterapijske črpalke. Nakup tega plavalnega bazena je odlična izbira za vse, ki jim zdravje in dobro počutje ter nasploh kakovost življenja veliko pomeni.  
Tako kot drugi plavani bazeni je tudi Amazon na voljo z vrhunskimi storitvami Aquavia Spa:
  • Vsebuje sistem Color Sense s petimi LED reflektorji in osvetljenimi pripomočki v različnih barvah, ki vam omogoča popolno kromoterapijo.
  • Sistem za dezinfekcijo vode s pomočjo ultravijolične svetlobe skrbi za kristalno čisto vodo, poleg tega pa preprečuje vonj po kloru in pordele oči zaradi draženja.
  • Sistem filtriranja Ultra Silent Pump.
  • Toplotna izolacija EcoSpa z možnostjo dodajanja nordijskega izolacijskega sistema za prihranek do 80% stroškov energije za vzdrževanje temperature vode v izredno mrzlih pogojih.
  • Prostorski zvok Bluetooth omogoča visokokakovosten prostorski zvok, ki ga upravljate preko vaše mobilne naprave.
Skratka, Amazon In-ground je vrhunski plavalni bazen, ki vam bo polepšal življenje.  
Spletko