Mallorca

Odlična in nepozabna masaža

Čudovito bi bilo, če bi potovali na Mallorco in se tam predajali užitkom, ki jih nudi ta prekrasen otok. Z nakupom masažnega bazena Mallorca lahko del teh užitkov podoživite kar doma. To je popoln masažni bazen za družine, ki si želijo vgraden masažni bazen za na svoj vrt, teraso ali pa katerikoli drug prostor v vašem domu. Vsebuje pet sedežev in en udoben ležalik, zaradi česar pa lahko trdimo, da je enkratna izbira za druženje z družino ali prijatelji. 

Strokovnjak v svoji kategoriji

Za razliko od drugih masažnih bazenov, ki jih lahko kupite brez omarice, je Mallorca posebej zasnovana za vgradnjo v zemljo. Tudi pri tem bazenu lahko ločeno dokupite dodatno opremo kot so hidromasažna črpalka, črpalka za vbrizgavanje zraka, filtrirna črpalka s peščenim filtrom in grelnikom vode ter krmilno omarico za regulacijo vseh njenih funkcij. Torej lahko uporabniki oblikujejo svoj tehnični komplet v skladu s svojimi željami in potrebami. 

Masažni bazen Mallorca ima 21 vodnih curkov in 16 zračnih šob, vse premazane s premazom proti rjavenju, tri naslone za glavo za še dodatno udobje ležišča in dva sedeža ter slap. Model Mallorca je robusten in zanesljiv. Ima enako korozijsko, neobdelano kovinsko strukturo kot vsi masažni bazeni znamke Aquavia Spa, ter 15-letno garancijo, ki temelji na celoviti kakovosti, s kontrolami na vsaki točki proizvodnje in pakiranja. Aquavia Spa ima na trgu najbolj zanesljive masažne bazene. 
Spletko