Kish

Pustite sanjam prosto pot

Masažni bazen Kish je razkošen, majhen bazen okrogle oblike in sprejme 4 osebe hkrati. Vsebuje štiri sedeže in je primeren za vgradnjo v zaprtih prostorih ali na prostem. Je fantastična izbira za domačo uporabo pa tudi za podjetja in hotele, ki iščejo funkcionalen masažni bazen.

Zbogom napetosti

Model Kish iz Aquavia Spa je zasnovan tako, da odpravi in sprosti vsakodnevne napetosti. Uporabljate ga lahko v družinskem krogu, s partnerjem ali samostojno, da lahko kar najbolje izkoristite funkcije, ki jih bazen ponuja za popolno masažo vašega telesa. Kish vsebuje 22 hidroterapijskih curkov in 8 zračnih šob, ki so usmerjene v noge in vam omogočajo čudovito sproščujočo masažo.

Ta masažni bazen je narejen izključno za vgradnjo v tla. Vsebuje sistem za filtriranje ter sistem za ogrevanje vode, poleg tega pa lahko dodatno nabavite vodne in zračne masažne črpalke. Kljub temu, da je oprema na zunanji strani masažnega bazena, je njegova notranja struktura enako robustna kot drugi modeli znamke Aquavia Spa, torej ima pocinkano protikorozijsko in nerazstavljivo jekleno konstrukcijo s polno 15-letno garancijo.
Če iščete popoln dodatek vašemu domu, je masažni bazen Kish odlična izbira. Dovolite si sanjati brez meja.
Spletko