Vulcano

Tako presenetljivo kot vulkan

Uporaba masažnega bazena Vulcano, vas bo prijetno presenetila. Vulcano je vgrajen masažni bazen, ki ponuja možnost njegove uporabe kar šestim osebam hkrati in ima edinstvene značilnosti. Trije sedeži vsebujejo zračno komoro nameščeno pri spodnjem delu nog, katera sprošča ogromno količino majhnih mehurčkov, ki neprestano masirajo vaše noge, ostali trije sedeži pa vam omogočajo prijetno in sproščujočo masažo stopal. Navdušila vas bo tudi oblika oziroma sestava tega masažnega bazena, saj je lupina izdelana iz nerjavečega jekla, le to pa daje občutek maksimalne higiene. 

Najboljši partner fitnesov

Vulcano je masažni bazen z vrhunsko estetiko, zaradi česar je zelo zaželen v objektih, ki iščejo masažni bazen z večjo funkcionalnostjo. To predvsem velja za telovadnice, ki so v zadnjih letih postale vse bolj priljubljene in iščejo elemente, ki bi jim dali dodano vrednost. Prav tako pa je ta masažni bazen, s sorazmerno kompaktno velikostjo, pogosta izbira tudi za zasebne bivalne prostore.

Sistem za filtriranje in črpanje, kot pri vseh modelih v profesionalnem razponu Aquavia Spa, je dobavljiv ločeno. Poleg hidromasažnih, vbrizgalnih, filtrirnih in ogrevalnih črpalk, Aquavia Spa priporoča, da se za hitrejše čiščenje vode doda še ozonator in iztočna cisterna, katera zbira vodo. Za vse je poskrbljeno v masažnem bazenu Vulcano, ki obljublja popoln užitek. 
Spletko