Rodas

Visoko zmogljiv masažni bazen, ki ga je enostavno namestiti

Rodas je masažni bazen, ki sodi v zbirko profesionalnih bazenov. Ponuja prostor za pet oseb in ima nekoliko drugačno razporeditev hidromasažnih elementov od drugih masažnih bazenov iz te zbirke. Njegovih 8 vodnih curkov in 10 zračnih šob zagotavlja popolno hidromasažo celotnega telesa. Tudi Rodas ima prelivni odtok za vzdrževanje nivoja in stalen pritok vode, podvodni LED reflektor za kromoterapijo ter električni gumb za vklop in izklop masažnih funkcij. 
Rodas je okrogle oblike in je namenjen predvsem javni uporabi. Ima sistem za filtriranje, ki vključuje kompenzacijsko posodo, zato ima tehnična oprema le dva dela, ki ju je treba namestiti. Celotna instalacija zavzema le 4 m2 prostora. Zato je nakup masažnega bazena Rodas, odlična in praktična naložba.

Odličen masažni bazen tudi za hotele

Velikost, ki je primerna uporabi petim osebam hkrati, zanesljivost sestavnih delov, moč in zagotovljena trajnost odlikujejo masažni bazen Rodas. Namestite ga lahko na prostem ali v zaprtih prostorih, v wellness centrih, hotelskih apartmajih, lepotnih studiih, fitnes centrih, zdraviliščih in nenazadnje tudi doma. 
Spletko