Oslo

Diametralno popoln masažni bazen

Masažni bazen Oslo je navdihnila skandinavska wellness kultura, ki je jasno osredotočena na delitev wellness trenutkov oz. užitkov v skupini. Če želite kupiti vsestranski, velik okrogel masažni bazen, je naš model Oslo najboljša izbira za vas. Oslo je masažni bazen s premerom 3 metre in ima dovolj prostora za devet oseb. Njegova notranjost je iz steklenega mozaika, pri katerem lahko izbirate med osmimi različnimi barvnimi razponi, ki se bodo popolnoma prilegali prostoru, v katerem bo ta masažni bazen postavljen.  
Masažni bazen Oslo je opremljen z 18 hidromasažnimi curki in 18 zračnimi šobami, ki ustvarjajo sproščujoče mehurčke pri sistemu Relax Impact iz Aquavia Spa. Le ti mehurčki vplivajo na vaše mišice in povečajo hidroterapevtski učinek. Skupaj so na voljo tri različne razporeditve curkov in šob, ki vam zagotavljajo popolno hidromasažo. Oslo vključuje tudi podvodni LED reflektor za kromoterapijo, ki v prijetnih barvah pozitivno vpliva na vaše počutje.  

Odlična izbira za športnike

Fizična zmogljivost je odvisna od treh dejavnikov: same telesne dejavnosti, spanja in vzdrževanja mišic in sklepov. Tretja komponenta je prav tako pomembna kot drugi dve, zato je zelo pomembno, da se vse mišične skupine raztezajo in sproščajo. To vam omogoča tudi masažni bazen Oslo, saj ponuja prijetno masažo vašega telesa, vse od zgornjega dela hrbta do gležnjev, katerih masaža je še posebej pomembna za vse košarkaše, nogometaše, kolesarje, smučarje, drsalce in tiste, ki kako drugače obremenjujejo svoje sklepe. 
Oslo je tako kot vsi ostali masažni bazeni v profesionalni ponudbi Aquavia Spa, preliven hidromasažni bazen. Njegova samostojna tehnična oprema vključuje kompenzacijsko posodo za zbiranje vode, ki se preliva v bazen kadar je v uporabi. Oslo vključuje tudi dvojno hidromasažno črpalko, zmogljiv in učinkovit grelnik vode, črpalko za vbrizgavanje zraka, ki segreje zrak do temperature vode in ločeno filtrirno črpalko s peščenim filtrom. Aquavia Spa priporoča tudi ozonator za še učinkovitejše čiščenje in dezinfekcijo vode.
Spletko