Oasis 40

Masažni bazen za širok krog uporabnikov

Masažni bazen Oasis 40, ki je član profesionalne ponudbe Aquavia Spa, je izjemno praktičen model razmeroma velike velikosti (s premerom 2,5 metra) in ponuja prostor za 6 oseb. Njegova velikost, odlična zmogljivost, izjemna zasnova in raznolikost steklastega mozaika, mu omogoča, da ga lahko postavite v različne prostore, tako za zasebno kot javno uporabo. 
S svojimi 26 vodnimi curki in 12 zračnimi šobami (sistem Relax Impact, ki ga je razvil Aquavia Spa) ima profesionalen masažni bazen Oasis 40, kar 6 različnih postavitev na vsakem izmed sedežnih mest, kar pa vam zagotavlja popolno hidromasažo. Prav tako vsebuje sistem za LED kromoterapijo in možnost vgradnje dodatne opreme na nerjavečo površino. Kot vsi masažni bazeni iz zbirke Professional Spa, je tudi Oasis 40  preliven masažni bazen, ki zagotavlja, da je voda vedno na najvišji ravni, ne glede na to, koliko ljudi se namaka v masažnem bazenu. Oasis 40 je odlična priložnost, če kupujete bazen za sprostitev, saj je vedno pripravljen za uporabo in ima vedno kristalno čisto vodo. 

 
Moč in profesionalna zmogljivost

Profesionalni modeli znamke Aquavia Spa so zasnovani za intenzivno ponavljajočo se uporabo, z visoko zmogljivostjo. Model masažnega bazena Oasis 40 ima antikorozijski kovinski okvir, ki ga ni mogoče poškodovati in kar 15-letno garancijo, čeprav na tem modelu do sedaj šenismo zaznali nobenih težav. Poleg tega pa je tudi zunanja oprema za črpanje, ogrevanje in filtriranje vode popolnoma zanesljiva. Masažni bazen Oasis 40 je odličen primer neverjetne moči in visoke zmogljivosti, pa tudi skrbne energetske učinkovitosti, ki jo lahko dopolni izotermičen pokrov, ki preprečuje izgubo toplote, ko je vroča kopel v stanju pripravljenosti. 
 
Spletko