Mercurio

Masažni bazen iz nerjavečega jekla

Masažni bazen Mercurio je eden najbolj elegantnih modelov v profesionalni ponudbi Aquavia Spa in je dobra izbira za vse, ki iščejo edinstven in prefinjen izgled svojega masažnega bazena. Njegova lupina je narejena iz nerjavečega jekla, je kvadratne oblike (2,68 x 2,30 m) in ima prelivni sistem, izdelan iz lesa, ki mu daje lepoto estetike. Sistem podvodne svetlobne kromoterapije ustvarja vzdušje, ki ga je težko nadomestiti.

S prostorom za štiri osebe, z dvema mestoma na prostranih ležiščih, masažni bazen Mercurio daje prednost moči in učinkovitosti masaže z zrakom pod pritiskom, z uporabo sistema Relax Impact iz Aquavia Spa, za učinkovito sprostitev različnih mišičnih skupin. Vse zračne šobe in vodni curki so narejeni iz nerjavečega jekla in so popolno razporejeni po celotni površini masažnega bazena, kar pa omogoča popolno masažo telesa na vseh sedežnih mestih. Še bolj privlačna je postavitev drobnih curkov zraka vzdolž ležalnikov, ki ustvarjajo zelo nenavaden in neverjetno sproščujoč občutek. Vsi elementi tega masažnega bazena so narejeni iz nerjavečega jekla, saj je nerjaveče jeklo doseglo izjemne rezultate v smislu vzdržljivosti, ne rjavi in je neuničljiv, poleg tega pa je še higiensko in enostavno za vzdrževanje.
 

Od telovadnice do odprtega morja

Zaradi svoje velikosti, minimalističnega dizajna s temnimi toni in ogrodja iz nerjavečega jekla je masažni bazen Mercurio popolna izbira. S svojo močjo, visoko vzdržljivostjo, enostavnim vzdrževanjem in antikorozijskim jamstvom se pogosto uporablja na prostem, v telovadnicah in celo na potniških ladjah za uporabo na morju.

Pomembna značilnost je tudi ta, da Mercurio vsebuje 2 močni podvodni LED luči za kromoterapijo. Igra svetlobe in barve, ki se odbijajo od nerjavečega jekla, ustvarjajo neprimerljivo lepoto. Voda ostane kristalno jasna, ne glede na to, koliko se masažni bazen uporablja, vse to pa zaradi profesionalne tehnične opreme in možnostjo dodajanja ozonatorja.
Spletko