Martinique

Najbolj priljubljen profesionalni masažni bazen

Martinique je razmeroma velik okrogel masažni bazen (s premerom 2,5 metra) in je najbolj priljubljen profesionalni masažni bazen znamke Aquavia Spa. Ta profesionalni masažni bazen, s kapaciteto za šest oseb je mogoče namestiti tako v zaprtih prostorih kot tudi na prostem. Torej lahko trdimo, da je nakup masažnega bazena Martinique pametna naložba. 
Masažni bazen Martinique ponuja vse vrste hidromasaže z mehurčki, saj ima vgrajen sistem Relax Impact, ki so ga oblikovali inženirji v Aquavia Spa. Ima tudi možnost vgraditve dodatnega sistema za LED kromoterapijo. Vse skupaj ima 8 vodnih curkov za hidroterapijo (usmerjenih v hrbet), s tremi različnimi postavitvami, ki so razdeljene med 6 položajev in 12 zračnih šob za vroči zrak pod pritiskom. Je odličen masažni bazen za zelo širok krog uporabnikov.

Profesionalen, funkcionalen in zanesljiv masažni bazen

Masažni bazen Martinique je osnovni model iz profesionalnega programa. To ni vrh linije v smislu moči ali raznolikosti curkov, šob ali masažnih položajev, vendar je še vedno najbolj priljubljen, ker je praktičen, dostopen in zelo zanesljiv izdelek. Nakup tega masažnega bazena je pametna izbira za vse, ki iščete dobro dopolnitev vašega doma, športnega objekta, hotelske dejavnosti, wellness centra, itd. 
Zunanji filtracijski sistem, ki ga priporoča Aquavia Spa, vključuje možnost dodajanja avtomatskega razdelilnika klora in vodnega pH nadzora ter ozonatorja za hitrejše in učinkovitejše prečiščevanje vode. Druga možnost za varčevanje z energijo je nakup izotermičnega pokrova, ki pomaga ohranjati temperaturo vode.
Spletko