Izaro

Najbolj razkošen profesionalni masažni bazen

Masažni bazen Izaro je najbolj popoln in ekskluziven masažni bazen v Aquavia Spa ponudbi. Izaro je namenjen ustanovam in kompleksom, ki služijo najbolj izbranim in zahtevnim strankam. Z vrhunskim dizajnom "Made in Barcelona" s sedmimi različnimi pozicijami zračnih šob in vodnih curkov, je Izaro največji masažni bazen, ki zagotavlja popolno udobje in sprostitev. Nakup masažnega bazena Izaro je kot nalašč za wellness centre, termalne komplekse in sprostitvene prostore v športnih in družabnih klubih. Ima dva udobna in prostorna ležišča z odlično porazdelitvijo vodnih curkov in zračnih šob, ki zagotavljajo popolno masažo od zgornjega dela hrbta do stopal. Druge pozicije imajo različno razporeditev masažnih funkcij in polkrožno razporeditev sedežev, kar vam omogoča nemoteno premikanje po bazenu. 
Skupaj 53 curkov za hidroterapijo in 10 zračnih šob s sistemom Relax Impact iz Aquavia Spa, zagotavljajo popolno hidromasažno vezje, ki je posebej zasnovano za potrebe športnikov, ki potrebujejo dodatno sprostitev ali razbremenitev mišic. Ima tudi dva podvodna LED reflektorja za kromoterapijo, ki ustvarjata vdor barv po obodu in se prelivata v notranjost bazena. 
Kot vsi masažni bazeni v profesionalnem razponu Aquavia Spa, je tudi Izaro preliven hidromasažni bazen opremljen z valovno posodo, ki zagotavlja, da je voda vedno na najvišji ravni, ne glede na to, koliko ljudi je v njej. Standardni prelivni odtok je opremljen z rešetko, ki jo je oblikoval Aquavia Spa, vendar jo je mogoče zamenjati z naravnimi materiali, kot sta kamen ali les.

Jadrnica na vidiku!

Izaro je ekskluziven masažni bazen, ki spominja na palubo jahte. Pravzaprav so se ljudje odločili, da ga bodo namestili na palubi luksuznih plovil, čeprav je prav tako pogosto izbran za razne športne komplekse kot so telovadnice, zasebni športni kompleksi, wellness centri, termalna zdravilišča in druge javne ustanove. Izdelan je iz nerjaveče jeklene konstrukcije, vsebuje pa tudi posebne ročaje, ki uporabnikom omogočajo lažji vstop in izstop iz masažnega bazena ter ležje gibanje v njem. 
Poleg prekrasne estetike je Izaro prepoznaven tudi po svoji najsodobnejši opremi, katero je oblikovala in izdelala Aquavia Spa. Izaro je torej zmogljiv in zanesljiv masažni bazen z visoko učinkovitim grelnikom vode, dvojno hidromasažno črpalko in ločenima črpalkama za vbrizgavanje zraka in filtracijo, ki so dobavljive ločeno in so primere za zunanjo montažo skupaj z ustrezno krmilno omarico.
Spletko