Ibiza

V ta masažni bazen se boste zaljubili

Masažni bazen Ibiza je neverjetno impresiven. Ponuja prostor za 4 osebe, saj vsebuje dva vzporedna ležišča. Je eden najuspešnejših masažnih bazenov v zbirki Professional Spa in je primeren za stranke, ki iščejo popolnost in funkcionalnost. Če želite kupiti ekskluziven masažni bazen z modernim, a brezčasnim dizajnom in vrhunsko zanesljivostjo, je masažni bazen Ibiza zagotovo prava izbira za vas.
Njegova kvadratna oblika s prelivnimi sistemi na treh straneh, daje masažnemu bazenu svoj pečat, saj je zaradi njih to eden najbolj znanih in priljubljenih masažnih bazenov na trgu. K temu pripomorejo tudi njegove  presenetljive podrobnosti, kot so udobni vzglavniki na ležalnikih in šobe iz nerjavečega jekla ter vodni curki, ki jih dopolnjuje 5 podvodnih LED reflektorjev za kromoterapijo, ki ustvarjajo dobre vibracije in dajejo občutek sproščenosti in odklop.
Tehnična oprema je nameščena zunaj bazena in je izjemno zanesljiva, zagotavlja pa tudi garancijo. Masažni bazen Ibiza poleg ogrevalnega sistema za hitro in učinkovito segrevanje vode vključuje še  neodvisne hidromasažne in filtracijske črpalke (s peščenim filtrom). 

Kupite masažni bazen in vlagajte v svoje zdravje

Hidromasažni ali hidroterapijski bazen je lahko luksuz (ki je del zabave), vendar so v mnogih primerih potrebni zaradi zdravstvenih razlogov, bodisi fizičnih, čustvenih ali obojega. Aquavia Spa se tega dobro zaveda, zato oblikuje masažne bazene kot je Ibiza, ki imajo veliko curkov in šob, ki so bili temeljito preučeni, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo in kakovost življenja. Položaji curkov in šob ter njihova funkcionalnost so zasnovani tako, da se medsebojno dopolnjujejo in vam tako zagotavljajo zdravljenje mišičnih obremenitev, sprostitev mišic, limfne masaže, odpravljanje bolečin, odpravljanje slabe drže in lajšanje stresa. Prednosti dobre hidromasaže so številne. Na primer, le te izboljšajo telesne zmogljivosti (v športnih ali vsakodnevnih dejavnostih), omogočajo boljši počitek ali celo spanje. 
Spletko