Hydra

Neskončen užitek hidromasaže

Masažni bazen Hydra je spektakularen, saj ponuja užitek kar desetim osebam hkrati. Ta masažni bazen je namenjen uporabnikom z različnimi željami in potrebami. Ker je visoko zmogljiv je primeren za wellness centre, podjetja, prostore za prosti čas, športne objekte, itd. 
Ta masažni bazen ima  visoko zmogljivost in je odličen za wellness centre, podjetja, prostore za prosti čas in športne objekte. Nakup vroče kadi kot je Hydra, pomeni prednost v situacijah z visoko zasedenostjo, saj naenkrat lahko sprejme 10 oseb. Ta velik, profesionalni masažni bazen ima zanimivo obliko in sicer je v obliki osemkotnika, z dvema stranema, ki sta daljši od drugih, s tem pa dajeta občutek, da je bazen še večji. Gre za prelivajoč masažni bazen z možnostjo dodajanja kompenzacijske posode do 2.000 litrov za povrnitev prelivne vode skozi rešetko, ko je v bazenu  manj ljudi.
Kot vsi masažni bazeni v profesionalni ali komercialni ponudbi Aquavia Spa, je Hydra hidromasažni bazen, katerega tehnična oprema je nameščena zunaj bazena, skupaj z ustrezno kontrolno omarico za regulacijo vseh njegovih funkcij. To vključuje črpalko za hidroterapijo, črpalko za vbrizgavanje zraka, ki ga segreje do temperature vode, močan grelnik vode in filtrirno črpalko s peščenim filtrom. Poleg tega Aquavia Spa priporoča ozonator za izboljšanje čiščenja vode v situacijah intenzivne uporabe. Pomembno je tudi razmisliti o dodajanju izotermičnega pokrova za vzdrževanje temperature vode, ko masažnega bazena nihče ne uporablja.  

Velik masažni bazen za vse ciljne skupine

Hydra je velik, visoko zmogljiv profesionalen masažni bazen, ki je namenjen vsem ciljnim skupinam in je nameščen v prostorih z velikim številom uporabnikov, kot so telovadnice, zdravilišča, wellness centri ali prostori za sprostitev v hotelih. Narejen je tako, da vzdrži neprekinjeno uporabo in deluje pri polni zmogljivosti v daljših časovnih obdobjih. 
S 16 šobami za hidroterapijo in 20 zračnimi curki pod pritiskom (sistem Relax Impact iz Aquavia Spa) vam Hydra nudi popolno masažo. Intenzivnost masaže lahko izberete sami, saj vam ta masažni bazen ponuja štiri različne razporeditve šob in vodnih curkov, ki so razporejeni med desetimi sedežnimi mesti. 
Spletko