Elegant

Izjemen masažni bazen

Elegant je izjemen bazen v segmentu profesionalnih masažnih bazenov z ekskluzivnim dizajnom. S svojim ohišjem iz nerjavečega jekla, dvema izvrstnima ležalnikoma z najsodobnejšimi vzglavniki in prelivnim sistemom po obodu, pokritim s črnim trakom za izjemno eleganten videz, je masažni bazen Elegant poseben element za vaš dom ali podjetje. 
To je masažni bazen za 4 osebe, dobro opremljen z vodnimi curki (20) in zračnimi šobami (16) zasnovanimi posebej za izboljšanje počutja uporabnikov. Standardna različica masažnega bazena Elegant ima kromoterapijski sistem s 4 LED reflektorji, ki skupaj s svetlobo, ki se odbija od nerjavečega jekla, pretvarja hidromasažni trenutek v vzdušje dobrih vibracij.

Premišljeno in moderno oblikovanje, ki ne bo izginilo iz mode

Model Elegant je zasnovan na filozofiji Aquavia Spa Barcelona Design, ki je vgrajen masažni bazen z vrhunskimi funkcijami in profesionalno zmogljivostjo, ki nikoli ne izgine iz mode. To je predmet, ki poleg njegove uporabnosti in zanesljivosti postane osupljiv vizualni element in doda opazno razliko vsakemu prostoru.
Kot vsi masažni bazeni v svojem profesionalnem razponu, je tudi tehnična oprema izdelana v podjetju Aquavia Spa in je nameščena, skupaj z nadzorno omarico za regulacijo vseh funkcij hidromasažne, na zunjo steno masažnega bazena. Poleg hidromasažnih, zračnih in filtrirnih črpalk, Aquavia Spa priporoča še dodajanje ozonatorja, ki omogoča ohranjanje kristalno čiste vode v bazenu. 
Z masažnim bazenom Elegant se bodo vaše podjetje, vrt ali hiša za vedno spremenili. Nihče ne bo mogel pozabiti na to razkošen masažni bazen.
Spletko