Capri

Okrogel masažni bazen

Capri je hidromasažni bazen za 5 oseb. Vsebuje 8 vodnih curkov in 10 zračnih šob (sistem Relax Impact iz Aquavia Spa). Šobe in curki ustvarjajo prijetne mehurčke, ki vašemu telesu nudijo popolno hidromasažo. Nakup masažnega bazena kot je Capri, je vedno pametna odločitev.
Tudi Capri je tako kot vsi profesionalni masažni bazeni znamke Aquavia Spa, preliven masažni bazen, ki vsebuje kompenzacijsko posodo za stalen pritok vode in odtok za vodo, kateri vzdržuje primeren nivo vode, glede na to, koliko uporabnikov je v njem. 
Masažni bazen Capri je precej podoben modelu Rodas. Med njima je le nekaj tehničnih razlik, na primer Capri ima podvodni LED reflektor za kromoterapijo, poleg tega pa le ta ustvarja sproščeno vzdušje in možnost popolnega odklopa od vsakodnevnih reči. Prav tako lahko pri Capriju vgradite  nerjaveče curke in šobe ter kontrolni gumb, ki vam omogoča lažji zagon in ustavitev različnih masažnih funkcij, ki jih bazen ponuja. 

Masažni bazen, ki je priljubljen pri različnih skupinah uporabnikov

Capri je profesionalen masažni bazen, ki je sicer sorazmerno majhen glede na kategorijo v katero spada. S premerom 2,30 m in odličnim dizajnom je zelo praktičen in učinkovit, zato je prva izbira mnogih ustanov, ki ponujajo zasebne zdravstvene tretmaje, pa tudi izbira za stanovanjske komplekse. Prav tako je zelo priljubljen med zasebnimi uporabniki, ki si želijo močen in tehnično dovršen masažni bazen za svoj dom.
Spletko