Bali

Potujte v Azijo v masažnem bazenu Bali

Masažni bazen Bali, poimenovan po otoku iz Indijskega oceana, ustvari popolno vzdušje za vaše goste, saj se v njem brez težav lahko popolnoma sprostijo. To je vgradni masažni bazen, ki ima kar 3 metre premera. Po videzu je podoben masažnemu bazenu Oslo, vendar ima Bali večji volumen in več dodatkov za popolno masažo. 
Če potrebujete masažni bazen za več oseb, je Bali odlična izbira za vas. Ponuja možnost uporabe devetim osebam hkrati, saj je zelo prostoren. Vsebuje sistem Relax Impact, katerega so zasnovali strokovnjaki iz Aquavia Spa, le ta pa vam z različno razporeditvijo vodnih curkov in zračnih šob ponuja popolno hidromasažo. Vključuje tudi sistem za LED kromoterapijo, torej ima podvodni leflektor z možnostjo izbire med različnimi barvami. 

Vrhunska zmogljivost

Ker je masažni bazen Bali iz zbirke profesionalnih masažnih bazenov ima profesionalne lastnosti. Prav zaradi tega, ga veliko posameznikov izbere za svoj dom, bodisi za notranjo ali zunanjo uporabo. Primeren je tudi za javno uporabo, saj vsebuje sistem, ki mu ves čas ohranja kristalno čisto vodo. 
Da bi zagotovili nemoteno in učinkovito delovanje, je njegova tehnična oprema, zasnovana s strani Aquavia Spa, nameščena zunaj bazena. Masažni bazen Bali ima dvojno hidromasažno črpalko, močan in učinkovit grelnik vode, črpalko za vroči zrak in ločeno filtrirno črpalko z zelo učinkovitim peščenim filtrom. Poleg tega Aquavia Spa priporoča ozonator za izboljšanje čiščenja in dezinfekcije vode v primerih intenzivne uporabe.
Skratka, profesionalen masažni bazen Bali je odličen izdelek za sprostitev, lajšanje bolečin v mišicah in popravljanje slabe drže. Zaradi svoje velikosti in krožne razporeditve sedežev je primeren za javne ustanove kot so wellness centri, fitnes klubi, zdravilišča, hoteli ali nenazadnje podjetja. Nobenega dvoma ni, da prinaša dodano vrednost za v vsak prostor.
Spletko