Antigua

Hidromasažni osemkotnik

Antigua je precej velik hidromasažni bazen za 7 oseb (s premerom 2,78 metra) z osemkotno obliko in brezhibnimi zaključki. Namenjen je uporabi v hotelih, stanovanjskih kompleksih, lepotnih studiih, zdraviliščih in drugih ustanovah, ki imajo veliko obiskovalcev. Odličen pa je tudi za domačo uporabo, za vse tiste, ki si želijo profesionalni masažni bazen.

Popoln užitek

Masažni bazen Antigua sodi med prelivne masažne bazene znamke Aquavia Spa. Da je to preliven masažni bazen pomeni, da se voda izliva v odtok in se nato tudi samodejno napolni, tako da je v bazenu vedno primeren nivo vode. Masažni bazen je ločen od zunanje tehnične opreme, ki vključuje dvojno hidromasažno črpalko, samostojne črpalke za vbrizgavanje zraka in filtracijo ter bojler. Aquavia Spa priporoča tudi dodajanje ozonatorja, kateri zagotovi, da je voda vedno kristalno čista, tudi če se masažni bazen uporablja zelo intenzivno.
Antigua je torej idealni masažni bazen za intenzivno javno uporabo, saj vsebuje opremo, ki je zasnovana tako, da deluje neprekinjeno dolgo časa in to vsak dan.
Spletko