Sunset

Masažni bazen primeren za vse in vsakogar

Masažni bazen Sunset je model s 6 sedežnimi mesti, tako da ustreza šestim osebam. Sedeže ima po prostoru razporejene tako, da je po en sedež v vsakem vogalu, kar omogoča dobro počutje in olajša gibanje po različnih globinah in nagibih. Nakup masažnega bazena okrogle oblike pomeni izbiro notranjosti, kjer se je mogoče zlahka premikati po različnih položajih, z različnimi razporeditvami curkov in šob, kateri ponujajo različne vrste masaž za različne situacije in potrebe.

Sunset je eden najbolj opremljenih modelov Aquavia Spa. Poleg črpalke za vbrizgavanje vročega zraka in tihe filtracijske črpalke, ima še dve masažni črpalki, katere zagotavljajo kakovostno masažo na vseh šestih sedežih. Ta masažni bazen ima odlične lastnosti. Vsebuje kar 66 hidroterapijskih curkov in 12 vročih zračnih curkov z ekskluzivnim sistemom Relax Impact.  Vse  je narejeno iz nerjavečega jekla, bazen pa ima tudi barvno razsvetljavo okoli vseh kontrolnih gumbov.


Do sončnega zahoda in naprej

Sunset je popolen masažni bazen, ki vam omogoča polno sprostitev in dobro počutje. Bazen vsebuje barvno razsvetljavo Color Sense in dekorativne LED luči. Zunanjost Woodermax (ohišje brez vidnih vijakov iz visokotlačnega laminiranega materiala) ustreza vsem slabim vremenskim razmeram, zato je masažni bazen Sunset kot nalašč za notranjo ali zunanjo uporabo. Zunanja palica na sprednji strani omare je odličen kraj za obešanje brisače in olajša dostop do vseh vzdrževalnih del.

Kot vsi masažni bazeni zbirke Premium, se lahko tudi masažni bazen Sunset dopolni z dodajanjem katere koli dodatne opreme Aquavia Spa za energetsko učinkovitost ali estetiko. V vsakem primeru je Spa Sunset odlična izbira za domači termalni wellness s profesionalnimi funkcijami, prilagojenimi za domačo uporabo.
Spletko