Suite Spa

Intimen in zapeljiv

Nov Suite Spa je eden izmed najbolj zapeljivih minimalističnih hidromasažnih bazeov, ki ponuja nekaj dodatnega, nekaj kar nekateri uporabniki vedno iščejo: boljše dodelave, več funkcij in popolno kakovost Aquavia Spa .

Ta masažni bazen ima eleganten videz in je namenjen predvsem parom, ki si ga lahko postavijo kar doma, pa tudi hotelskim in apartmajskim sobam. Njegove kompaktne dimenzije (203x150x72) omogočajo 4 različne položaje v masažni kadi, od katerih sta dva v obliki ergonomskih ležalnikov.

Suite Spa ima 28 masažnih točk, razporejenih v 20 curkov in 8 zračnih šob, katere so skrbno zasnovane in nameščene tako, da skupaj z mehurčki, ki aktivirajo prekrvavitev vaših nog in zadnjice, zagotavljajo sproščujočo masažo hrbta od zgoraj navzdol.

Ta model izstopa tudi zaradi ugodne višine, zaslona z nadzornim sistemom Balboa za krmiljenje osnovnih in programirnih funkcij (vklop, filtracija), njegovih dveh udobnih vzglavnikov in štirih LED luči, ki ustvarjajo prijetno vzdušje.

Na voljo je v različnih akrilnih in lesenih oblogah in omogoča vključitev katerekoli dodatne opreme Aquavia Spa, tako z vidika energetske učinkovitosti kot zgolj estetskih vidikov.

Brez dvoma je Suite zapeljiv masažni bazen, namenjen intimnim in nepozabnim trenutkom z vašimi najdražjimi.
Spletko