Nice

Masažni bazen za prečudovito življenje

Nakup masažnega bazena Nice pomeni, da vas odnese izjemna kombinacija estetskega oblikovanja in ergonomije, ki ponuja dobro počutje in zadovoljstvo. Ta hidromasažni bazen je namenjen petim osebam, saj ponuja štiri udobne sedeže in spektakularen ležalnik, ki je idealna rešitev za vse, ki iščejo masažno kad z veliko funkcijami, brezhibno estetiko in visoko močjo. Masažni bazen Nice je eden izmed najmočnejših modelov Aquavia Spa, z dvema ločenima hidromasažnima črpalkama, črpalko zračnega curka in ekskluzivno črpalko za tiho filtriranje (Silent Pump).

Masažni bazen Nice ima vse, kar potrebujete za izboljšanje kakovosti življenja.

Delite svoje najboljše trenutke z družino, partnerjem ali prijatelji v masažnem bazenu Nice. Bazen ima 54 vodnih curkov iz nerjavečega jekla, ki jih je mogoče prilagoditi v intenzivnosti in smeri in 12 zračnih šob s sistemom Relax Impact, ki čudovito sproščajo mišice. Poleg tega ima dodan  sistem Fleksibilne masaže, ki uporablja hidromasažne sekvence za posnemanje rok maserke, z možnostjo regulacije intenzivnosti, intervalov in trajanja. 

Lepo, nežno in prijetno 

Masažni bazen Nice ustreza svojemu imenu- lep. Čeprav bi lahko uporabili tudi druge besede za opis tega masažnega bazena, kot so : prijeten, nežen, simpatičen, itd. . Masažni bazen Nice ima kup značilnosti, zaradi katerih je tako poseben. Svoj izgled pa popestri še z zunanjim lakom Woodermax, ekskluzivno za paleto Premium (omarica brez vijakov, popolnoma gladka in izdelana iz izjemno močnega materiala). Nice je opremljen z dvema slapovoma, udobnimi vzglavniki, LED podvodno razsvetljavo in šobami ter curki iz nerjavečega jekla. 
Vsako od ekskluzivnih funkcij Aquavia Spa je mogoče dodati v tudi masažni bazen Nice, tako kot to velja za vse ostale modele zbirke Premium Spa. 
Spletko