Futura 40

Vodilni družinski masažni bazen na trgu

Futura 40 je najbolj priljubljen masažni bazen znamke Aquavia Spa. Je eden izmed najbolj prodajanih bazenov, zaradi svoje vsestranskosti, odličnih funkcij in velike zmogljivosti. V njem je prostora za 6 oseb, ima en spektakularen ležalnik in 5 udobnih sedežev v polkrožnem položaju. Ta masažni bazen ima popolno ergonomijo in odlično postavitev 44 masažnih curkov za hidroterapijo in 10 curkov vročega zraka pod pritiskom. S skupno štirimi ločenimi črpalkami je Futura 40 idealen masažni bazen za uživanje v skupini ali individualno.

Sproščujoče doživetje

Nakup Spa Futura 40 vam bo omogočil poplno sprostitev in wellness: 
- To doseže s podvodnim LED žarometom in osvetljevalnimi pripomočki, ki jih uporablja sistem za kromoterapijo, pri čemer lahko ves čas nadzirate barvo.
- Z možnostjo dodajanja kromoterapijskega sistema Color Sense s petimi podvodnimi LED reflektorji, ki se prižigajo v izmeničnih barvnih zaporedjih, ki vam omogočajo edinstvene občutke, ko uživate v vodi.
- Z neverjetnim prostorskim zvokom Bluetooth, ki ga lahko upravljate s katero koli mobilno napravo.

Futura 40 je energetsko učinkovit masažni bazen v kategoriji EcoSpa, saj pri ohranjanju toplote vode prihrani kar 69% energije. Ker je ta masažni bazen mogoče namestiti na prostem, se lahko toplotna izolacija dopolni s sistemom nordijske izolacije: 80% prihranka pri vzdrževanju vode pri 38 ° C tudi v ekstremnih zunanjih pogojih do -15 ° C.
Spletko