Aqua 8

Zmogljiv masažni bazen

Nakup masažnega bazena Aqua 8 je dobra izbira za vse, ki so nekoliko višje postave. To je masažni bazen za 5 oseb, ki maksimalno izkoristi prostor. Koncept Aqua 8 je zasnovan za ljudi, ki iščejo učinkovito masažo. Prav tako je odlična izbira za preživljanje prijetnih trenutkov v krogu družine in prijateljev.

Masažni bazen Aqua 8 ima dva ležišča, ki sta obrnjena drug proti drugemu v obliki črke L, tako da lahko uporabniki ohranijo dober očesni stik. Opremljen je z 48 vodnimi curki in izjemno razporeditvijo 24 šob (v mehurčkih), ki uporabljajo sistem Relax Impact iz Aquavia Spa. Tako kot drugi masažni bazeni v kolekciji Premium, se lahko njene hidroterapijske lastnosti dopolnijo s kromoterapijo (enakomerno ali zaporedno izmenično barvno svetlobo) ali z aromaterapijo (sprostitev ob ekskluzivnih dišavah). Na voljo je tudi možnost glasbene terapije z namestitvijo celotnega zvočnega sistema Surround Bluetooth Audio, ki ga upravljate s katero koli mobilno napravo.
 

Skrivnost vrhunskih športnikov

Veliko masažnih bazenov je namenjenih športnikom na vseh ravneh (profesionalci, amaterji in rekreativci), saj si z njihovo pomočjo sprostijo mišice ali končajo svoje treninge. Njegova uporaba s strani športnikov je še dodaten plus v smislu zmogljivosti in moči, zahvaljujoč dvojni hidroterapijski črpalki in možnosti regulacije intenzivnosti masaže.

Masažni bazen Aqua 8 ima tudi možnost EcoSpa s toplotno izolacijo, ki zmanjša porabo energije za 69%. Te prihranke je mogoče povečati, zlasti za instalacije na prostem s sistemom nordijske izolacije (zelo napreden izolacijski sistem, ki zagotavlja 80% prihrankov pri vzdrževanju temperature vode pri 38 ° C v ekstremnih razmerah do -15 ° C). 
Spletko