Advance 50

Čista evolucija

Masažni bazen Advance 50 je rezultat dolgoletnih raziskav in razvoja, katerih naloga je izboljšati uporabniško izkušnjo z oblikovanjem in tehnologijo. To je razmeroma velik masažni bazen za 5 oseb, ki izkorišča svoj prostor in zagotavlja popolno in vsestransko wellness doživetje. Advance 50 je primeren tako za skupine kot za pare. Bazen vsebuje curke in šobe, ki omogočajo prijetno masažo, dva ležalnika, ki sta usmerjena drug proti drugemu v obliki črke L in tri sedeže. 

Užitek v krogu družine in prijateljev

Advance 50 je odličen masažni bazen, primeren za vso družino in druženje v njem s prijatelji. Kot vsi modeli v seriji Aquavia Spa Premium, je tudi ta masažni bazen privlačnega dizajna in ponuja številne funkcije. Opremljen je s šobami in curki  iz nerjavečega jekla, z vzglavniki, dvema slapovoma ter z LED lučmi za kromoterapijo, z možnostjo dodajanja petih reflektorjev Color Sense. Bazen vsebuje še tiho črpalko za filtracijo, dvojno črpalko za vbrizgavanje vode za dodatno moč in aromaterapijo za uživanje v edinstvenih vonjih, ki vode ne umažejo.

Ponudbo Aquavia Spa Premium je mogoče izboljšati z dodajanjem dodatnih funkcij, kot je prostorski zvočni sistem  Surround Audio, ki ga lahko upravljate s katero koli mobilno napravo ter zaslon na dotik Wi-Fi, ki omogoča daljinsko upravljanje funkcij masažnega bazena od koderkoli. Kot mnoge druge modele lahko tudi Advance 50 kupite z ali brez omarice.

Masažni bazen Advance 50 je pametna izbira, če iščete vsestranski bazen. Je relativno kompakten in ga je mogoče namestiti v zaprtih prostorih ali na prostem.
Spletko