Wave

Ujemite val užitka

Želite kupiti inovativen masažni bazen z visoko zmogljivostjo? Potem je masažni bazen Wave odlična izbira za vas, saj ga odlikuje njegova oblika in ostale značilnosti. Z zmogljivostjo za 6 oseb je Wave vrhunski masažni bazen z najboljšim izgledom na trgu, zahvaljujoč svoji zunanji obliki, notranjim obrisom in ergonomiji ter kompletu funkcij, ki so namenjene najboljši hidromasaži za najbolj zahtevne stranke. Preprosto čiščenje, vzdrževanje in njegova učinkovitost so združeni v model najbolj ekskluzivnega segmenta masažnega bazena v Evropi.

Masažni bazen Wave je opremljen z najbolj ekskluzivnimi in najboljšimi funkcijami Aquavia Spa in kot že ime pove, je namenjen uporabnikom, ki si želijo ujeti val odličnega počutja. Vsak izmed njegovih šestih sedežnih mest ima drugačno razporeditev curkov in šob z drugačnim formatom masaže. Vendar to še ni vse. Masažni bazen Wave vam ponuja možnost gibljive masaže Aquavia Spa s sistemom za masažno sekvenciranje, ki posnema roke maserja in vam omogoča prilagajanje intenzivnosti in hitrosti. Poleg tega lahko prilagodite višino in naklon sedežev, da boste lahko uživali v najboljših prednostih vseh lastnosti, ki izboljšujejo wellness doživetje (curki, slapovi, dodatki za osvetljitev).

Svetloba in zvok imata pomembno vlogo pri sproščanju. Kot vsi masažni bazeni je tudi Wave opremljen s kromoterapijskim sistemom (Color Sense) ter s tehnologijo Surround Bluetooth Audio s štirimi vrhunskimi zvočniki in subwooferjem. Sproščanje v masažnem bazenu kot je Wave, je resnično razkošno doživetje, kot val užitka v pravi raj dobrega počutja.

Kupite razkošen masažni bazen za popoln užitek

Masažni bazen Wave ima prekrasen dizajn. Umetnost njegovega oblikovanja vzbudi v vas še tako skrita čustva. Zasnovan je tako, da pomaga ljudem, da se bolje počutijo. Njegove nežne valovite oblike omogočajo uporabnikom, da se po masažnem bazenu prosto gibljejo in izberejo svoj najljubši  položaj s tem, da lahko prilagajajo višino in naklon sedežev. Voda, ki priteka iz curkov in slapov, le še poveča ta občutek popolnega udobja.
Spletko