Quantum

Minimalističen masažni bazen z maksimalnimi funkcijami

Manj je več, meni slavni arhitekt Mies Van de Rohe. Ta minimalizem je cilj masažnega bazena Quantum, ki je zasnovana za uporabnike, ki menijo, da dejanja govorijo glasneje kot besede. Masažni bazen Quantum je izjemno učinkovit stroj za hidroterapijo za različne namene  uporabe, od čiste relaksacije do lajšanja bolečin v mišicah po vadbi. Če želite kupiti masažni bazen, ki je ekskluziven in minimalističen, vsestranski in popoln, z vrhunskimi funkcijami vendar po razumni ceni, je masažni bazen Quantum odlična izbira za vas.
S štirimi sedeži, vsak z različnimi razporeditvami curkov (27) in šob za vroč zrak (12), je Quantum popolnoma opremljen masažni bazen z odličnimi funkcijami za domačo uporabo. Kot vsi masažni bazeni tudi Quantum vključuje sistem Color Sense s petimi večbarvnimi LED reflektorji za popolno izkušnjo s kromoterapijo, eleganten videz zunanje razsvetljave omarice (Pure Line Lighting) in prostorski zvok Avdio Bluetooth. Neodvisna in tiha filtracija Silent Pump pomeni, se lahko zmasirate in sprostite v kristalno čisti vodi, zhvaljujoč neprecenljivi ultravijolični obdelavi, ki zagotavlja popolno dezinfekcijo vode.
Masažni bazen Quantum je učinkovit v smislu terapije, filtracije in porabe energije. To mu omogoča EcoSpa sistem, ki je izoliran z ABS-bazo, katera preprečuje iztekanje toplote. Lahko pa ga dopolnite tudi s sistemom Nordic Insulation, ki ima na obeh straneh dvojno izolacijo, zaradi katere masažni bazen prihrani do 80% energije in ohranja notranjo toploto tudi zunaj, pri temperaturah do -15 ° C.

Ko je pomembna svoboda gibanja

Včasih je svoboda gibanja veliko pomembnejša kot imeti popoln ergonomski masažni bazen. Masažni bazen Quantum je zasnovan za fleksibilno hidroterapijo in hitre premike po bezenu brez fizičnih omejitev. Idealen je torej za uporabnike, ki se želijo prosto gibati po notranjosti masažnega bazena.
Masažni bazen Quantum vam ponuja tudi svobodo izbire. Torej ga lahko namestite v hiši ali zunaj nje (na vrtu, na terasi, v bližini bazena), saj se zaradi svoje vsestranski brez težav prilagaja vsakemu okolju. In če to ne bi bilo dovolj, ga lahko kupite tudi brez omarice, saj ima antikorozivni kovinski okvir in popolno izolacijo, ki omogočata, da se ga lahko namesti kjerkoli.
Spletko