Cube

Luksuzen masažni bazen, pravi stroj

Če bi šlo za vozilo, bi bil masažni bazen Cube najbolj eleganten luksuzni avto, zato lahko trdimo, da je Cube ena od najboljših stvaritev Aquavia Spa. Ta model masažnega bazena je primeren za zasebno rabo. S tem želimo reči, da masažni bazen Cube ni le oblikovanje in inženiring, ampak sodobna arhitektura. Cube je popoln masažni bazen za ljubitelje oblikovanja, ki iščejo pristen kos opreme za v svoj dom, z edinstvenimi značilnostmi, ki jih ni mogoče najti nikjer drugje.

Kupite masažni bazen z minimalističnim dizajnom in eleganco

Ni preprosto oblikovati tako eleganten in premišljen dizajn kot ga ima masažni bazen Cube. V iskanju sodobne umetnosti se je Aquavia Spa v tem primeru odločila proti ergonomski strukturi, da bi uporabnikom omogočila popolno svobodo v prostranem in prilagodljivem prostoru za štiri osebe.
Masažni bazen Cube je terapevtski bazen, v katerem se brez težav lahko popolnoma sprostite. Ima kar 27 vodnih curkov pod tlakom in 12 zračnih šob s sistemom Relax Impact ter kup majhnih detajlov, ki uporabniku omogočijo sprostitev. Poleg tega sistem za aromoterapijo sprosti dišave v zrak v obliki mehurčkov, s katerimi spremeni hidromasažo v resnično koristno aromaterapijo. Vsi sistemi, katere vsebuje ta masažni bazen, skupaj z zvokom revolucionarnega avdio sistema Surround Bluetooth naredijo masažni bazen Cube popoln stroj.

Moč svetlobe

Ekskluzivna funkcija Color Sense s petimi večbarvnimi LED reflektorji v vroči kopeli, napaja vodo z izbrano barvo ali uporablja posebej programirane sekvence kromoterapije za edinstveno doživetje. Pure Line Lighting sinhronizira svetlobno predstavo po celotnem obodu prefinjene omarice. Videz je resnično spektakularen, s čimer pa se delo naprednega oblikovanja spremeni v izjemen dodatek k vsakemu prostoru.
Vse te funkcije so nadzorovane z uporabo plošče Balboa, ki jo lahko še bolj izpopolnite z dodajanjem Wi-Fi nadzora (Wi-Fi Touch Panel). Z njim lahko masažni bazen aktivirate in spreminjate osnovne funkcije masažnega bazena na daljavo, izboljšate energetske učinkovitosti in prihranite pri vzdrževanju.

Visoka zmogljivost

Masažni bazen Cube je zmogljiv stroj z izjemno učinkovitostjo v vsakem pomenu besede. Energijsko se lahko izolacija EcoSpa dopolni z nordijskim izolacijskim sistemom, posebej priporočenim za instalacije na prostem, saj vam le ta zagotavlja 80% prihranek energije pri zunanjih temperaturah do -15 ° C. Učinkovit je tudi z vidika čiste vode. Vsebuje ultrazvočni filtrirni sistem Silent Pump, ki je dopolnjen z izjemno ultravijolično obdelavo, ki uporablja ultravijolično (UV) žarnico za popolno dezinfekcijo vode, kar pa vam zagotavlja, da ne boste več vonjali klora in imeli po uporabi bazena pordele oči.
Skratka, Cube je resnično razkošen masažni bazen in presežek kar se tiče oblikovanja in inženiringa. Spominja na minimalistično arhitekturo za ljubitelje čiste popolnosti.
Spletko