Cube Ergo

Ergonomski dragulj

Masažni bazen Cube Ergo je pravi dragulj oblikovanja in ergonomije, ko gre za masažne bazene za zasebno uporabo. Masažni bazen Cube Ergo vključuje največje ergonomske prednosti, ki so rezultat natančnih raziskav in razvoja. Zagotavlja popolno ravnovesje med vrhunskimi lastnostmi, neverjetno ergonomijo, ogromno vsestranskostjo in popolno obliko. Gre za izjemno eleganten masažni bazen s hidromasažnim vezjem, ki zagotavlja vse prednosti popolnega in učinkovitega masažnega bazena, saj vam ponuja različne programe masaž za vsako situacijo.

Masažni bazen, ki vam prebudi čustva

Masažni bazen Cube Ergo ponuja prostor za pet oseb, saj vsebuje dva popolno opremljena ležalnika in tri sedeže. Ima 28 vodnih curkov in 14 zračnih šob, s katerimi vbrizgava zrak. Poleg tega vsebuje še LED osvetljevalni sistem s petimi reflektorji in osvetljen spodnji rob, zaradi česar je ta masažni bazen odličen za kromoterapijo, ki na vas blagodejno vpliva. Dobro počutje pa zagotavlja tudi Aromaterapijski sistem, ki dišave v obliki mehurčkov sprošča v zrak, ki prenaša vaš um in telo v novo dimenzijo sprostitve. 
Ohišje masažnega bazena je premazano s široko paleto premazov, kar pomeni, da bo lepo dopolnjeval prostor v katerem bo postavljen. Pravzaprav je bil masažni bazen Cube Ergo zasnovan z estetiko v mislih in bo izpopolnil vaš dom, teraso, vrt ali bazen. Vse se spremeni s prihodom Cube Ergo. Privoščite si ga.

Če iščete drugačnost, je ta masažni bazen primeren za vas

Uporaba masažnega bazena v krogu družine ali prijateljev nas povezuje in zbližuje. V tem intimnem ozračju je bistveno, da je vse pod nadzorom, zato ima Cube Ergo vgrajen Balboa sistem za nadzor vseh funkcij filtriranja, temperature in masaže. Ima filtrirni vložek in napreden sistem za dezinfekcijo vode, za kar uporablja ultravijolično (UV) svetlobo, katera zagotavlja, da voda ostane čista in sveža ter, da se zmanjša uporabo dezinfekcijskih sredstev. 

Torej, masažni bazen Cube Ergo je popolna izbira za ljubitelje oblikovanja, ki iščejo celovit odnos med zdravjem, udobjem in čustvi.
Spletko