Barcelona

Bistvo našega oblikovanja

Naša filozofija barcelonskega oblikovanja je prisotna v naši celotni zbirki masažnih bazenov Exclusive, vendar je bilo njegovo bistvo rojeno s konceptualizacijo masažnega bazena Barcelona, saj je oblikovano za optimizacijo uporabniške izkušnje v velikem prostoru z najnovejšo hidromasažno tehnologijo. Barcelona je masažni bazen primeren za uporabo štirih oseb hkrati. Vsebuje dva vzporedna in izjemno udobna ležalnika z vrtilnimi curki za masažo. Je absolutni vodja v domačih masažnih bazenih za pare ali družine, ki imajo raje ravne linije in visoko kakovostno ergonomijo. Tako kot preostali del ponudbe Exclusive, je tudi masažni bazen Barcelona primeren za profesionalno uporabo. 
 

Estetika in funkcionalnost, ki si jo lahko želite

Ta ekskluzivna masažna kad z odličnimi zmogljivostmi v zaprtih prostorih ali na prostem (obstaja tudi možnost, da kupite masažni bazen brez omarice, ki ga lahko vgradite v zemljo), ima edinstveno postavitev curkov in šob v različnih sedežnih položajih. Zaradi različnih položajev je idealen za sprostitvene tretmaje, lajšanje bolečin v mišicah, lipo delovanje in odpravljanje slabe drže.
Masažni bazen Barcelona je eden največjih masažnih bazenov Aquavia Spa, vendar je kljub temu energetsko zelo učinkovit. S svojimi funkcijami EcoSpa in Nordic Insulation System zagotavlja kar do 80% prihranka energije pri vzdrževanju vode pri 38 ° C  pri nizkih zunanjih temperaturah do -15 ° C. S svojim visokotlačnim filtracijskim sistemom (High Performance Water Care) in dezinfekcijo z ultravijolično obdelavo je voda vedno kristalno čista.

Z masažnim bazenom Barcelona boste uživali v popolnem objemu dobrega počutja in sprostitve, kar vam omogoča sistem Color Sense za parno kromoterapijo (4 večbarvne podvodne LED luči) in prostorski zvočni avdio sistem (4 zvočniki, 1 subwoofer) za 360° zvoka, ki ga upravljate preko svoje mobilne naprave. Prav tako lahko daljinsko upravljate vse funkcije vašega masažnega bazena  Barcelona. Zamislite si, da bi pri odhodu iz dela v vašem masažnem bazenu zamenjali vodo, da bo bazen nared za uporabo, ko pridete domov ali pa da bi ohranil čisto vodo v času vaših počitnic. Vse to kar si lahko predstavljate, je sedaj mogoče z masažnim bazenom Barcelona iz Aquavia Spa.
Spletko