Touch

Masažni bazen za pare

Touch je kompakten masažni bazen, ki je posebej zasnovan za uživanje v dvoje, čeprav ima prostora za tri osebe. Touch torej vsebuje dva ležalnika in en sedež z udobnim vzglavnikom. Opremljen z 42 razpršilci kateri delujejo pod tremi različnimi programi, med katerimi lahko izbirate popolno masažo vašega telesa. Touch je odlična izbira za vse, ki iščejo dobro opremljen masažni bazen, vendar so omejeni s prostorom. 

Tako kot drugi modeli masažnih bazenov v zbirki Aqualife, ima tudi Touch odlične lastnosti in je zelo učinkovit. Vsebuje sistem za čiščenje vode, ki z vbrizgavanjem zraka v proces filtracije v bazenu ohranja kristalno čisto vodo. Ima sistem Silent Pump, ki omogoča delovanje masažnega bazena tišje od pogovora, izmenično barvno osvetlitev z LED reflektorji, ki omogočajo prilagajanje ambienta po lastnih željah in kromoterapijo. Touch se lahko kombinira tudi s sistemom Audio Bluetooth, da se lahko še bolj sprostite ob poslušanju vaše najljubše glasbe. Masažni bazen Touch se lahko izboljša tudi z dodatnimi možnostmi, kot je toplotna izolacija EcoSpa, ki prihrani do 69% energije za vzdrževanje temperature vode tudi pri najnižjih zunanjih temperaturah.
 

Popoln dodatek vašemu domu

Touch je popolne velikosti saj se prilega vsem prostorom vašega doma in je popolna rešitev za vse, ki ne želijo zapraviti preveč prostora. Prav tako ima prave funkcije, če iščete praktičen in funkcionalen masažni bazen.
Spletko