Sundown

Popoln okrogel masažni bazen

Sundown je okrogel model masažnega bazena v zbirki Aqualife, ki je primeren za hkratno uporabo petim osebam. Je odličen masažni bazen za deljenje prijetnih in sproščujočih trenutkov v krogu družine in prijateljev, čemur pripomore tudi njegova oblika. 
Standardni model ima enake funkcije kot ostali masažni bazeni v zbirki Aqualife. Sundown je opremljen z 22 vodnimi curki in 10 curki vročega zraka, ki so razporejeni v 5 različnih položajev za masažo. Vsakega izmed njegovih sedežev je mogoče prilagajati s sistemom nadzorne plošče Balboa, to pa vam omogoča popolno masažo vaših nog, zadnjice in hrbta.  
Sundown vključuje tudi LED luči za kromoterapijo, enostaven in priročen aromaterapijski sistem ter možnost dodajanja Bluetooth avdio sistema z visoko kakovostno zvočno opremo, ki jo upravljate s svojo mobilno napravo. Masažni bazen Sundown je na voljo v treh različnih barvah in dveh vrstah lesa za ogradno omarico. Lahko ga kupite tudi brez omarice, kar pa vam omogoča vgradnjo v tla saj bo tako ograjen s kovinskim okvirjem in sistemom toplotne izolacije. 

Vroča kopel s posebno obliko

Masažni bazen Sundown ima zanimivo obliko. Okrogli bazeni so primerni za postavitev v velikih prostorih, saj brez dvoma pritegnejo pozornost. Sundown ima neprekosljivo dobro razmerje med kakovostjo, ceno ter funkcijami, ki jih lahko uporabljate pri bazenu, zato je odlična izbira za vas. 
Spletko