Calypso

Sprostitveni trikotnik

Masažni bazen Calypso ponuja idealno sprostitev dvema osebama hkrati. Je najbolj kompakten in prilagodljiv masažni bazen od vseh modelov iz zbirke Aqualife. Njegova majhnost in trikotna oblika omogočajo, da ga lahko namestite kjerkoli v vašem domu. Je odlična izbira za pare, saj vsebuje en udoben ležalnik in en sedež. Opremljen je z 22 vodnimi curki in 7 zračnimi šobami s sistemom Relax Impact. 
Masažni bazen Calypso je izdelan iz visokokakovostnih materialov, dopolnjujejo pa ga tudi LED podvodni reflektorji za kromoterapijo. Ima robusten kovinski okvir, ki preprečuje korozijo ter nizke stene, zaradi česar je zelo praktičen. Lahko ga oblečete v omarice, ki mu dajejo eleganten videz, ali pa ga brez omaric preprosto vgradite v tla. 

Dodana vrednost domačega masažnega bazena

Prostor pogosto omejuje izbiro masažnega bazena za vaš dom. Te težave se boste z izbiro masažnega bazena Calypso zagotovo rešili, saj ga zaradi njegove oblike brez težav postavite v vsak kot. Masažni bazen bo naredil vaš dom udobnejši in intimnejši, v kar pa se lahko prepričate sami, z nakupom tega fantastičnega masažnega bazena Calypso.
Spletko