Aqualife 7

Prostoren in večnamenski masažni bazen

Aqualife 7 je največji masažni bazen v zbirki Aqualife. V njem lahko uživa pet oseb hkrati. Opremljen je z enim ležalnikom in štirimi udobnimi sedeži, katerim lahko po lastnih željah spreminjate globino sedeža in naklon. Če želite kupiti družinski masažni bazen, ki se popolnoma prilagodi vsakemu uporabniku, potem je Aqualife 7 prava izbira za vas.
Poleg vseh značilnosti, ki jih imajo tudi drugi masažni bazeni iz zbirke Aqualife, ima Aqualife 7 kar 56 vodnih curkov in dva slapova na ravni vratu na dveh sedežih, ostali trije sedeži pa imajo vzglavnike, ki ponujajo popolno udobje. Masažni bazen ponuja tudi program za popolno masažo vseh pomembnih točk hrbta, rok, zadnjice, nog in stopal ter dodatno opremo, kot so tri LED luči, ki se uporabljajo za kromoterapijo.

Popolno oblikovana ergonomija

Z Aqualife 7 so oblikovalci in inženirji Aquavia Spa ustvarili najbolj ergonomski model v svojem obsegu in tržnem segmentu. Poleg dvojnega položaja, glede na nagib in globino sedežev, je ležišče zasnovano tako, da zagotavlja hidromasažo za popolno sprostitev. Poleg nastavljivih sedežev, je ena izmed pomembnih prednosti tega masažnega bazena tudi prostornost, saj se v njem uporabnik lahko svobodno giba. 
Spletko