Aqualife 6

Popoln in učinkovit masažni bazen

Aqualife 6 je popolen masažni bazen za vso družino in deljenje prijetnih trenutkov s prijatelji. Masažni bazen lahko hkrati uporablja 6 oseb saj ima eno ležišče in pet udobnih sedežev. Nakup masažnega bazena Aqualife 6 je odlična izbira, saj je to ergonomsko oblikovan, udoben in prostoren masažni bazen, v katerem se lahko sproščate v šestih različnih vrstah masaže, ki koristijo vašemu telesu (limfna drenaža, lajšanje napetosti, sprostitev mišic, okrevanje po fizičnem naporu itd.) .

Aqualife 6 je velik in prostoren masažni bazen obdan z zelo trpežnimi, visokokakovostnimi oblogami, ki vam omogočajo, da lahko ta masažni bazen namestite v objektu ali zunaj. Masažni bazen je opremljen s funkcijami, ki ga razlikujejo od drugih, in sicer vsebuje: 
-  Sistem Relax Impact, ki temelji na močni masažni črpalki, ki vbrizgava zrak pri enaki temperaturi kot jo ima voda, le to pa pozitivno vpliva na vaše noge in zadnjico, saj zagotovi učinkovito sprostitev mišic in potopi telo v prijetno morje mehurčkov.
- Vsebuje tudi tiho črpalko ter tihi filtrirni sistem, ki očisti vodo, medtem ko je masažni bazen v uporabi. 
- LED osvetlitev je namenjena kromoterapiji in je dodana vrednost temu masažnemu bazenu, saj uporabniku omogoči nepozabno hidromasažno izkušnjo.

Domač mini termalni center 

Če je naš dom naše zatočišče pred svetom, mu bo masažni bazen Aqualife 6 še povečal udobje in občutek intimnosti, ne glede na to, ali je nameščen v notranjosti ali zunaj. Za še popolnejšo sprostitev si lahko v bazenu prižgete vašo najljubšo glasbo, saj vam masažni bazen Aqualife 6  omogoča, da se s svojo mobilno napravo preko Bluetootha povežete nanj in preprosto uživate. Če imate masažni bazen nameščen zunaj, je še posebej pomembno, da izberete možnost EcoSpa z dvojno plastjo notranje izolacije za vzdrževanje temparature vode, ki zagotavlja prihranek energije za kar 69% .

Masažni bazen Aqualife 6 je vrhunska izbira za družine, ki zaupajo vodilnemu evropskemu proizvajalcu masažnih bazenov, znanemu po svoji odličnosti, maksimalni energetski učinkovitosti in ergonomiji. 
Spletko