Aqualife 5

Dajte priložnost temu popolnemu masažnemu bazenu

Aqualife 5 je praktičen in vsestranski masažni bazen. Ima najnižje stene v seriji masažnih bazenov Aqualife (76 cm), kar pomeni, da ne povzroča težav pri prenosu v objekt, saj ga ni problem spraviti skozi katerekoli vrata standardih velikosti. Ta model masažnega bazena ima prostor za 5 oseb in je odličen za preživljanje prijetnih trenutkov v krogu družine in prijateljev. 

Postavite svojo družino na prvo mesto

Če potrebujete masažni bazen za vso družino, ki ponuja široko paleto možnosti in kombinacij različnih masaž, je Aqualife 5 odlična izbira za vas. Masažni bazen lahko namestite tudi na teraso ali vrt. Ponuja vam možnost nastavitve globine in naklona petim sedežem, poleg sedežev pa vsebuje popolnoma opremljen ležalnik. Torej gre za dobro opremljen in prilagodljiv masažni bazen, ki vsebuje  visokotlačne hidromasažne curke, rotirajoče masažne curke za drenažo, rotirajoče protistresne masažne curke in masažne šobe. 

Tehnološko napreden masažni bazen

Aqualife 5 ima sistem Relax Impact, ki zagotavlja sproščujočo masažo z vbrizgavanjem mehurčkov neposredno v masažni bazen. Relax Impact pozitivno vpliva na vaše telo, saj poskrbi za razbremenitev mišične napetosti ob udarcu, medtem pa sistem, ki čisti vodo, poskrbi da odstrani vse bakterije in nečistoče v vodi. 
Aqualife5 je popoln masažni bazen za vso družino. Ima popolno razmerje med kakovostjo, stroški vzdrževanja ter profesionalnimi funkcijami, ki so prilagojene domači uporabi. 
Spletko