Aqualife 3

Najbolj kompakten masažni bazen za majhne prostore

Aqualife 3 je vsestranski masažni bazen za 3 osebe. Opremljen je z ležalnikom in dvema sedežema, ki ponujata pestro izbiro hidromasažnih nastavitev. Nakup tega modela masažnega bazena je idealna izbira za vse, ki si želijo ustvariti sproščujoč kotiček v svojem domu, brez da bi le ta zavzel veliko prostora. Poleg tega je Aqualife 3 sodobnega videza, ki popestri prostor. 

Široka paleta funkcij

Masažni bazen Aqualife 3 ponuja številne funkcije zaradi katerih je uživanje v bazenu zagotovljeno. Ima sistem Relax Impact z ločeno črpalko za vroči zrak, ki blagodejno vpliva na vaše noge in zadnjico ter sprošča in razbremeni še vse ostale mišice v vašem telesu. Medtem sistem Clean Water učinkovito ohranja kristalno čisto vodo z vbrizgavanjem zraka v proces filtracije. Postopek filtracije in dezinfekcije vode je zelo tih, zahvaljujoč sistemu Silent Pump. Poleg tega pa Aqualife 3 vsebuje še LED reflektorje, ki vam omogočajo izbiro med različnimi barvami, katere zagotavljajo kromoterapijo in prilagoditev ambienta po vaših željah. Dodana vrednost tega masažnega bazena pa je tudi toplotna izolacija EcoSpa, ki prihrani do 69% energije, za vzdrževanje temperature vode. Dodate lahko tudi možnost predvajanja glasbe, katero si zavrtite preko vaše mobilne naprave in se z aplikacijo Bluetooth povežete na masažni bazen. 

Povsod je lepo, a doma je najlepše

Tako se boste počutili v masažnem bazenu Aqualife 3, ki je posebej zasnovan za domačo uporabo, bodisi za notranjo ali zunanjo postavitev. Njegova majhnost omogoča, da se prilagodi vsakemu prostoru v vašem domu.  
Spletko